Kinepunt

 

Kinesitherapie in Gent, 34 jaar geleden gestart door osteopaat Karel Zwaenepoel  en  kinesitherapeut Marleen Van Heyghen genaamd 'Kine Rabot'.
In 2009 breidden ze uit en verhuisden naar Jan van Hembysebolwerk aan de Coupure in Gent.

Ondertussen telt Kinepunt 10 therapeuten in verschillende disciplines.

Kinesitherapie - Osteopathie - Podologie - Personal training - Medische pedicure

 

Als omringend team met inbreng vanuit de verschillende disciplines is het voor ons een uitdaging de patiënt in zijn mechanische/ functionele totaliteit te zien en via grondige bevraging en onderzoek de meest geschikte behandelmethode toe te passen. Actieve betrokkenheid van de patiënt, inzicht in zijn/haar problematiek en mede verantwoordelijkheid is cruciaal voor een gunstige revalidatie en optimaal herstel. 

Het Kinepunt-team heeft zich uitgebreid om een snelle aanpak van het probleem te blijven garanderen en dit zowel tijdens als na de kantooruren. Onze flexibiliteit verzekert hiernaast ook de continuïteit in therapie wanneer onze therapeuten bijscholing volgen, externe opdrachten hebben,…

Zowel kennis als ervaring binnen de kinesitherapie, osteopathie, podologie, medische pedicure en personal coaching vormen de stevige basis waarop Kinepunt een behandeling opbouwt, om zo te komen tot een duurzaam resultaat.


Het Kinepunt-team

 

Contact

Jan van Hembysebolwerk 5
9000 Gent
09/224.21.31